Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bernette Sew&Go 7

5.9955.290

Bernette sew&go 7 er en datamaskinmodell for ambisiøse syere. Sømpakken inneholder 80 sømmer med en romslig maksimal stingbredde på 7 mm og 15 nålposisjoner. Den praktiske start/stopp-funksjonen gjør at du kan kontrollere sømprosessen uten å bruke fotpedalen. Opp/ned-funksjonen gjør at du kan bestemme nålposisjonen ved enden av hver sømrad. Dette er en stor fordel når du f.eks. skal sy sømmer i hjørner. I tillegg kan hastigheten på syingen justeres etter tekstiltype eller hvor vanskelig det er å sy det aktuelle området. bernette sew&go 7 leveres med syv syføtter (såler) som standard.

  • modeller med et ungdommelig og nyskapende design
  • 2-trinns trykkfotløfter
  • Halvautomatisk nålitreder
  • Sømoversikt som kan trekkes ut
  • Direkte sømvalg og justering av sømmer
  • Trinnløs hastighetskontrollKnappisyingsfot

Med denne foten kan du sy på ikke bare knapper av ulike størrelser, men også ringer eller kroker. Knappisyingsfoten har en sklisikker såle, slik at knappen ikke glipper unna.

Spoler

Disse universalspolene kan kjøpes enkeltvis.

Blindsømsfot

Denne foten er best egnet til å sy blindfalder eller toppsøm langs kanter. Stingene går bare gjennom falden, slik at stinghullene knapt kan sees på rettsiden av stoffet.

Glidelåsfot

Takket være den smale formen passer den godt til å sy på ulike typer glidelåser. Stoffet mates jevnt mens du kan sy svært tett på tennene.

Overlockfoten

Med overlockfoten kan du få en profesjonell finish og overlock-lignende sømmer. Den er også spesielt godt egnet til dekorative ermelinninger og sømmer i de vanligste typene strikkede stoffer.

Knapphullfoten

Knapphullene sys enkelt på i ulike versjoner, og med eller uten snor. Du kan sy hvor mange knapphull som helst med nøyaktig samme lengde.

Sikksakkfot

Den allsidige sikksakkfoten egner seg for alle de vanligste typene av syarbeider. Den passer også perfekt til mer spesielle syprosjekter.
Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn