Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

bernette sew&go 5

3.5953.290

bernette sew&go 5 er også en mekanisk modell. Sømpakken inneholder 23 sømmer inkludert et knappehull hvor den maksimale stingbredden er 5 mm. De to knottene på maskinens framside og hjulet på toppen kan brukes til å bestemme trådspenning og stinglengde, samt at du kan velge hvilken søm du ønsker å ha. Den manuelle nålitrederen og tråkutteren gjør at du syr effektivt. Fire syføtter (såler) følger med bernette sew&go 5 som standard.

  • Halvautomatisk nålitreder
  • Direkte sømvalg og justering av sømmer
  • Syfotstrykk
  • 2-trinns trykkfotløfter
  • ungdommelig og nyskapende design

Medfølgende tilbehør

Knappisyingsfot

Med denne foten kan du sy på ikke bare knapper av ulike størrelser, men også ringer eller kroker. Knappisyingsfoten har en sklisikker såle, slik at knappen ikke glipper unna.

Spoler

Disse universalspolene kan kjøpes enkeltvis.

Stoppeplate

Denne stoppeplaten hjelper deg med å stoppe hull og rifter. Den forhindrer lugging i stoffet mens du syr, og dekker transportøren. Dette bidrar til å sikre pen og ryddig reparasjon. Platen er også perfekt for å sy i knapper.

Glidelåsfot

Takket være den smale formen passer den godt til å sy på ulike typer glidelåser. Stoffet mates jevnt mens du kan sy svært tett på tennene.

Sikksakkfot

Den allsidige sikksakkfoten egner seg for alle de vanligste typene av syarbeider. Den passer også perfekt til mer spesielle syprosjekter. I tillegg til enkle, pene motivsømmer er den også spesielt godt egnet til å sette patchwork-ideer ut i livet.

Les mer her: bernette sew&go 5

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn